Velkommen til DataSupport

Datasupport.dk er et brand, som primært beskæftiger sig med virksomheder og deres IT-infrastruktur.

Datasupport.dk er en del af virksomheden MR support. Vi arbejder på tværs af platforme og virksomheder for at kunne brede os ud over så mange faggrupper og brancher som muligt. På den måde kan vi sikre os at vores kunder er i rigtig gode hænder, uanset hvilken udfordring en organisation eller virksomhed står overfor.

Til specielle opgaver har vi et enormt netværk og bagland vi kan trække på når vi skal løse problemer eller skabe projekter af større kompleksitet. Det betyder at vi kan tilbyde nogle af de bedste konsulenter i Danmark.

Vi er et team bestående af eksperter indenfor IT-området. Alle vores konsulenter, teknikere og reparatører har mange års erfaring indenfor IT problemløsning, netværk, IT-infrastruktur & meget mere.

Rådgivning fylder meget i vores hverdag, og mange af vores kunder bruger vores rådgivning dagligt. Det er alt fra, hvordan virksomheder bør behandle persondata (GDPR) og til at bestemme hvilke systemer en specifik virksomhed har brug for nu og i fremtiden.

Hos www.mrsupport.dk rådgiver vi også private i, hvordan de kan få mest ud af deres penge hos forskellige udbydere og hvilke produkter som passer bedst til netop dem.

DataSupport laptop set fra oven med projektioner af grafer ud fra skærmen

Vil du have IT-support øjeblikkeligt?

Ring til os og få svar på spørgsmål eller bestil et møde

Skriv til os
ring til os