DataSupport har både eksperter internt og eksternt i hardwarereparationen. Det betyder, at lige meget hvilket hardwareproblem i står over for, vil det for os være muligt at løse problemet ude hos jer inden for kort tid, eller tage jeres udstyr med hjem til vores eksperter.

Vil du have en pris på din opgave?

Kontakt os i dag og få et gratis, uforpligtende tilbud af vores eksperter.

Kontakt os

Vi reparerer alt det nødvendige

Vi har mange års erfaring med både Windows og Mac computere. Vi yder derfor hardwaresupport på begge fabrikanter og vi løser alle problemer. Vi oplever ofte at vores kunder sidder med relativt nye computere som enten er blevet langsomme, opfører sig mærkeligt eller er defekte. Vi har derfor både et holdt internt, som kan løse disse ting ude hos jer, eller et hold hjemme på værkstedet som står klar til de lidt mere udfordrende problemer. Vi har også en netværksafdeling som tager sig af alle opgaver vedørende netværk.

DataSupport reparerer:

Netværk

Vores netværkseksperter har mere end 20 års erfaring, en enorm erfaringsbaggrund og er nogle af de skarpeste i branchen. Vi leverer netværksløsninger til alt fra store virksomheder og foreninger, men også til eksempelvis butikker eller events. Sikkerhed er i højsædet hos os og vi leverer løsninger som består sikkerhedskravene hos nogle af de største virksomheder i Danmark.

Med andre ord kan du hos DataSupport få en af de mest solide og pålidelige netværksopsætninger i landet. Uden udfald, uden problemer og med support 24/7.