Fremskridtet kan ej holdes tilbage, og især indenfor den teknologiske verden har fremskridtet fart på.

Hver dag bliver der udviklet og udgivet ny software og hardware, der optimerer og forælder gamle systemer. Det er frygtelig nemt at falde bagud — især når dine medarbejdere afhænger af den nyeste teknologi for bedst at kunne udføre deres arbejde.

Kontakt datasupport nu

IT-outsourcing på forkant med fremtiden

Det er vigtigt at holde sig up to date. Det er der vel næppe nogen, der er uenig i.

Udfordringen er, hvordan gør du bedst det? Ydermere, hvordan sikrer du, at dine medarbejdere og kolleger har mulighed for at gøre det samme?

Ved at outsource din IT-afdeling har du og din virksomhed altid en håndfuld dygtige IT-teknikere og konsulenter i baglommen, der selvfølgelig kan holde jer opdaterede om den nyeste viden men også, og endnu vigtigere, sikrer, at jeres systemer, software og hardware altid tilbyder dig og dine medarbejdere de bedste muligheder for at gøre et godt stykke arbejde — uanset jeres branche og mål for fremtiden.

Hos DataSupport sørger vi derfor altid for at være på forkant med fremtiden.

Hos DataSupport får du:

Outsource eller ej?

Outsourcing af din virksomheds IT er i første omgang en stor beslutning. Men det kan i mange tilfælde vise sig at være en klog og lønsom beslutning, der er med til at løfte din virksomhed op til nye højder.

En stor fordel ved at outsource din IT er, så længe du har en erfaren og pålidelig IT-samarbejdspartner bag dig, at du kan vide dig sikker i, at eksperter tager vare om hele din virksomheds IT.

Og det gælder i forhold til alt fra rådgivning, planlægning, driftsoptimering, sikkerhed, daglig drift og effektivisering af den daglige arbejdsgang.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag og få en gratis, uforpligtende gennemgang af vores eksperter.

Bestil en gratis gennemgang

Giver det mening for jer at outsource jeres IT?

I de allerfleste tilfælde, ja.

Outsourcing af din IT-afdeling betyder blandt andet, at det er et fokusområde, I ikke behøver bekymre jer om internt.

Vi er eksperter i håndtering af alle former for IT, fra praktiske opgaver såvel som fremadrettede strategier. Vi kan facilitere med råd og konkrete løsninger både hurtigt og effektivt via outsourcing og samtidig løse langt de fleste udfordringer og problemer over distancen.

IT-outsourcing gør det på den måde både nemmere og mere overskueligt for dig og dine medarbejdere at kontakte jeres IT-afdeling og få besvaret tekniske spørgsmål, opsat nødvendige arbejdsprogrammer, onboarde nye medarbejdere eller løst konkrete IT problemer uden at skulle bruge en hel dag (eller uge) på det.

Mere kontrol over IT-omkostninger

Ved at outsource din virksomheds IT får du på en og samme tid et bedre overblik over IT-budgettet og mere kontrol over omkostninger i forbindelse med al jeres IT. Med en outsourcet IT-afdeling slipper du for, blandt andet, at skulle overveje løbende investeringer, når det kommer til nyt udstyr såvel som personale og medarbejdere, der skal stå til rådighed på forskellige tider af døgnet.

Og forglem ej alle de diverse og ofte uventede omkostninger til alt fra strøm, softwarelicenser, procedurer, opdateringer og andet, der følger med i bagagen, når du har en intern IT-afdeling. Der er selvfølgelig fordele ved at have en in-house IT-afdeling, men der er samtidig også mange strabadser, der kan undgås.

Med en IT-outsource aftale hos DataSupport får du bedre overblik over omkostninger og optimeringstiltag. Men det er ikke alt. Du får også IT-hjælp 24/7, rådgivning af eksperter til alle dine medarbejdere og kolleger. Og ikke mindst, så får du hele din virksomheds behov for IT dækket under én fast månedlig ydelse.

Løsninger

BASIS

Kr.749pr. time
 • 4 konsulenttimer pr. måned
 • 50 km på udkørende service
 • Fast kontaktperson
 • Ingen aften– og weekendgebyr

BUSINESS

Kr.659pr. time
 • 10 konsulenttimer pr. måned
 • 200 km på udkørende service
 • Op til 15% rabat på hardware
 • Mulighed for kurser

ENTERPRISE

Kr.599pr. time
 • 17 konsulenttimer pr. måned
 • 500 km på udkørende service
 • Op til 20% rabat på hardware
 • Øjeblikkelig support 24/7/365