IT-services – Onsite & outsource

Herunder er nogle af de overordnede ting, som vi varetager og tager ansvaret for hos jer

IT-Outsourcing

Flere og flere virksomheder kan drage fordel af at outsource deres IT, og vores team leverer professionelle løsninger for et hav af virksomheder på daglig basis. Vi forpligter os til at have ansvaret for jeres IT og leverer præcist og med stor forståelse for vores kunder og deres organisation.

Hvis der er brug for kurser i bestemt software, eller eksempelvis med mail og filhåndtering tilbyder vi også dette.

Ring til os, og fortæl os hvad netop dit behov er. Så ligger vi en plan for jer, og sørger for at i kommer erfarne ud på den anden side.

læs mere

Onsite IT-Support

Vi arbejder on-site og har mange års erfaring med det. På den måde kan vi bedre diagnosticere, vurdere og behandle problematikker, og rådgive med større præcision.

Hvis opgaven herefter kræver, at vi må have dit udstyr med hjem til reparation, tager vi det med, med det samme og afleverer det så snart det er funktionelt igen.

Vi er fleksible i forhold til din tidsplan, og har forståelse for mennesker og virksomheders forskellighed og bestræber os på, at imødekomme dette. Vi er totalt fleksible og yder naturligvis også fjernsupport til alle vores kunder.

læs mere

IT-Reparation

Vi udfører reparationer på alle producenter, stationære & laptops, printere & meget mere.

Vi udfører en fejlsøgning og vil derefter rådgive efter, hvad vi mener er mest fornuftigt, ud fra jeres krav og præferencer. Derefter kommer vi med et tilbud, skræddersyet nøjagtigt til jer.

Alt efter omstændighederne er det op til vores kunder, om de vil aflevere deres hardware hos os, eller om vi skal komme ud til dem.

Vi leverer også lynhurtig og effektiv support på netværk og sætter også netværk op.

læs mere

Vil du have IT-support øjeblikkeligt?

Ring til os og få svar på spørgsmål eller bestil et møde

Skriv til os
ring til os