IT-Sikkerhed – Dit forsvar

Det bedste forsvar er et godt forsvar. Men IT-sikkerhed er, desværre, mere end bare et godt kodeord og en stærk firewall. Effektiv og sikker beskyttelse af dit IT, uanset om du er privatperson, en mindre virksomhed eller en multinational koncern, kræver konstant årvågenhed og ekspertise.

Det gælder om at identificere gaps (huller) i jeres nuværende IT-sikkerhedssystemer og processer, dæmme op bedst muligt på alle svaghedspunkter, sørge for at være up-to-date på de nyeste udviklinger på området og, ikke mindst, hvis uheldet skulle være ude og jeres sikkerhed bliver brudt, være i stand til at bekæmpe enhver form for indtrængen hurtigt og effektivt.

Kontakt datasupport nu

Fleksibel og skræddersyet IT-sikkerhed

God IT-sikkerhed varierer meget i behov og situation. Det er for eksempel sjældent, at to virksomheder har brug for præcis den samme løsning.

Måske du søger en løsning med plads til meget sparring og rådgivning, eller måske du har mest brug for en ekstern IT-sikkerhedsafdeling, der kun kommer forbi, når der er et specifikt behov. Det kan også være, du ønsker fuld dækning og muligheden for dine ansatte at kontakte os nårsomhelst.

Derfor mener vi hos DataSupport utvetydigt, at en god IT-sikkerhedsløsning er lig med en fleksibel og skræddersyet løsning. Fordi en standardløsning kan umuligt fyldestgøre dække alle virksomheders behov og gaps.

DataSupport IT-sikkerhedsspecialist i jakkesæt, der tegner udregninger på glas i forgrunden

Rådgivning af eksperter

Vores IT-sikkerhedsrådgivning tager altid udgangspunkt i din virksomheds situation og de problemområder, I står med i øjeblikket. Det er dog med øjet vendt mod den fremtidige sikring af jeres IT, vi fremadrettet konsulterer og rådgiver.

IT-sikkerhed i Danmark såvel som i resten af norden er et felt i konstant udvikling, og derfor er det også vigtigt med sparring og rådgivning, der tager højde for fremtiden. Derfor er det også vigtigt med en IT-sparringspartner, der kan rådgive jer ud fra, hvor I står nu og hvor I står i fremtiden.

Det kan for eksempel være områder og gaps, I skal være opmærksomme på, når I som virksomhed bevæger jer ud i nye foretagender eller diversificere mod nye muligheder.

Eller jeres tilfælde kan være det modsatte, hvor alting går fint, men pludselig udvikler teknologien rundt omkring jer på en sådan måde, at hackere og andre med dårlige hensigter får nye døre ind til jeres IT-systemer. Her er det især vigtigt med IT-sikkerhedsrådgivning, der kender til de udviklinger og risici, I står med.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag og få en gratis, uforpligtende gennemgang af vores eksperter.

Bestil en gratis gennemgang

Sikker IT for institutioner

At levere effektiv IT-sikkerhed til institutioner og offentlige instanser er på en og samme tid identisk med andre IT-løsninger og meget anderledes.

Størrelsen af de fleste offentlige institutioner er selvfølgelig en anden slags udfordring fra mange andre private virksomheder. Men en af de største forskelle er ofte det bureaukratiske blandet med brugen af mange forskellige systemer på tværs af afdelinger og institutioner. Dertil kommer også forskellen på sikkerhedspolitikker på tværs af afdelinger.

Derfor kræver enhver IT-sikkerhedsløsning indenfor det offentlige ofte også ekstra årvågenhed i forbindelse med alt fra implementering og udrulning til godkendelse, opdatering og brugervenlighed.

Hos DataSupport har vi mange års erfaring med enhver form for IT-sikkerhedsrådgivning i store såvel som små virksomheder og institutioner.

Løsninger

BASIS

Kr.749pr. time
 • 4 konsulenttimer pr. måned
 • 50 km på udkørende service
 • Fast kontaktperson
 • Ingen aften– og weekendgebyr

BUSINESS

Kr.659pr. time
 • 10 konsulenttimer pr. måned
 • 200 km på udkørende service
 • Op til 15% rabat på hardware
 • Mulighed for kurser

ENTERPRISE

Kr.599pr. time
 • 17 konsulenttimer pr. måned
 • 500 km på udkørende service
 • Op til 20% rabat på hardware
 • Øjeblikkelig support 24/7/365